Geleceğe Nefes Temalı Fidan Dikme Kampanyası

Türkiye geneli 81 ilde 2023 noktada gerçekleştirilen  “Geleceğe Nefes” fidan dikme kampanyasıyla 11 milyonun üzerinde fidan toprakla buluştu.  Saat 11.11 itibariyle başlanan fidan dikme etkinliğde Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültemiz kampüs alanında 1700 Fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikim törenine İlçe Kaymakamı Bedirhan iMAMOĞLU, Belediye Başkanı E. Mehmet EMRE, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Manaf MANAFLI , Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan EVİN, İlçe Emniyet Müdürü Metin CEBECİ, İlçe Jandarma Komutanı Barış KARA, kurum ve daire amirleri, STK Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.