Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes

"Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes"

30 Ülkede 83 milyon ağaç dikme kampanyası kapsamında fakültemizde de ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Saat 11.11 itibariyle başlanan fidan dikme etkinliğinde Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültemiz kampüs alanında Fidan dikimi gerçekleştirildi. Fidan dikim törenine İlçe Kaymakamı Nazlı DEMİR, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Manaf MANAFLI, Belediye Başkan Yardımcısı M.Emin ÇAKIR, Besni MYO Sekreteri Yılmaz KILIÇ, İlçe Emniyet Müdürü Metin CEBECİ, İlçe Jandarma Komutanı Barış KARA, kurum ve daire amirleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.