8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Üniversitemiz Mehmet Erdemoğlu Yerleşkesinde öğrenim gören kız öğrencilerimiz tarafından 10.03.2022 tarihinde Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte Besni Ali Erdemoğlu Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 2. sınıf öğrencisi Rukiye KILINÇ tarafından “ İş Hayatında Kadınlar “ temalı konuşma; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Besni Şubesi 3.sınıf öğrencisi Ebru DEMİR tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Tarihçesi “  temalı konuşma ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Besni Şubesi 1.sınıf öğrencisi Hatice YALANGOZ tarafından “Sayısal Verilerle İş Dünyası ve Kadın “ temalı konuşma yapılmıştır.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Besni Şubesi 3.sınıf öğrencilerinden Melisa Nur ÜNAL’ın sunuculuğunu yaptığı etkinlik; Besni Ali Erdemoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Hakan EVİN ve yerleşkemizde görev yapan akademik personel tarafından kız öğrencilerimize Besni Kaymakamımız Sayın Nazlı DEMİR tarafından gönderilen karanfillerin dağıtılması ile sona ermiştir. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.